Over ons

Hallo, welkom bij ischoennl.com, de officiële Sports Trainers Outlet Store, inclusief 2019 nieuwkomers in de uitverkoop. Het kiezen van het juiste paar schoenen is meer dan alleen fitness, wat meer is, het vertegenwoordigt een soort levensstijl. ischoennl.com biedt hardloopschoenen met een grote verscheidenheid aan stijlen, kleuren en maten. Onze visie vanaf het begin was om de beste winkelervaring voor schoeisel te bieden aan alle hardlopers, trainers of bastketbalspelers, liefhebbers enzovoort.

Met uitstekende service en kwaliteitsproducten is het onze missie om onze klanten de best mogelijke online winkelervaring te bieden. Maak een keuze uit onze uitgebreide collecties fabrieksmatige en goedkope producten en shop ischoennl.com nu online. We hopen dat u geniet van winkelen met een prettige ervaring en we kijken ernaar uit om u een loyale klant te maken.

Met het vertrouwen dat we door de jaren heen met jullie hebben opgebouwd, is het met veel plezier om je te dienen als een bron voor het leveren van de nieuwste sneakers, trainers, hardloopschoenen, basketbalschoenen en ga zo maar door. We hopen onze klanten de beste koopervaring te bieden die elke site kan bieden. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn met het leveren van de heetste schoenen, met de snelste levering en de beste klantenservice.

 

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen nieuw is.
Wij verkopen alleen echte producten uit geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen geen namaak, kopieën, parallelimport, seconden of bevuilde artikelen.
We zijn gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij zijn leiders op het gebied van innovatie en design die atleten van alle niveaus willen helpen om topprestaties te behalen met elk product dat we op de markt brengen.
We kiezen de best beschikbare producten om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.
We voegen voortdurend nieuwe items toe aan deze website, dus kom snel nog eens langs.
We zijn klantgericht en daarom verbeteren we continu de kwaliteit, het uiterlijk, het gevoel en het imago van onze producten en onze organisatiestructuren om aan de verwachtingen van de consument te voldoen en deze te overtreffen en om ze de hoogste waarde te bieden.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week winkelen op onze site.
Onze openingstijden voor klantenservice zijn van 09:00 tot 17:00 uur Britse tijd, van maandag tot vrijdag, behalve op feestdagen.
We streven ernaar om binnen één werkdag op uw e-mails en telefoonberichten te reageren.

Als u vragen, opmerkingen of gewoon zin heeft om te chatten, aarzel dan niet om Neem contact op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.