Levering

We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad dat de levering sneller maakt. Gezien de verre verzending, bieden wij 6 verzendwijzen: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten we uw bestelling verwerken en al uw artikelen aan strenge kwaliteitscontroletests onderwerpen. Hierdoor verschilt de totale levertijd van alleen de levertijd.

 

Totale levertijd = levertijd + verwerkingstijd

 

Het duurt ongeveer enkele werkdagen voor de pakketreis van onze faciliteiten naar uw bestemming. De fatale levertijd is 7 dagen. de exacte levertijd is gebaseerd op de standaard van de rederij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Luchtpost) en de verzendmethode die u hebt gekozen.

Wij bieden snelle verzending. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw goederen onderweg zijn, inclusief een trackinglink. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer achter! Elk verlies veroorzaakt door het verkeerde adres of telefoonnummer van de ontvanger is bij de klanten.

Leveringen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als we een probleem hebben met uw bestelling, zoals het niet beschikbaar zijn van een artikel, bellen we u. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail met de actie die we ondernemen. Bij sommige van onze leveringsmethoden is het mogelijk om uw zending volledig te traceren tot de levering en ondertekend door u. We gebruiken een aantal vervoerders om de levering aan u te garanderen. Onze kosten voor u dekken alle verzendkosten, verpakking en verzekering tot de waarde van de goederen die u koopt.

 

Levertijd methode:

Standaardverzending: regio inclusief Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

 

Verwerkingstijd

1-3 werkdagen (sommige producten duren 5 werkdagen).

 

Wat als u uit bent wanneer uw bestelling aankomt?

Als u op pad bent wanneer het pakket aankomt, laat uw postbode of koerier een kaart achter met informatie over waar u uw discreet verpakte bestelling kunt ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde bezorgkantoor wordt gebracht, moet u uw pakket ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koeriersdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of laten bezorgen.

 

Wat als uw bestelling niet aankomt wanneer u verwacht?

Neem contact met ons op als uw levering meer dan 4 werkdagen te laat is.

 

Waar ischoennl.com levert aan?

ischoennl.com levert in veel landen, zoals

Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigd Koninkrijk Staten vele anderen!